Zien: gaat Louis van Gaal optreden bij Vandaag Inside LIVE in de Ziggo Dome?

Zien: gaat Louis van Gaal optreden bij Vandaag Inside LIVE in de Ziggo Dome?

Friday 1 December 2023 om 14:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Zoals inmiddels bekend is, loopt de kaartverkoop voor *Vandaag Inside *LIVE in de Ziggo Dome niet bepaald goed. Daarom komen de VI-mannen met ludieke ideeën om de kaartverkoop een handje te helpen. Een van die ideeën is het inschakelen van voormalig bondscoach Louis van Gaal.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: gaat <em>Louis van Gaal</em> optreden bij <em>Vandaag Inside LIVE in de Ziggo Dome?</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Zoals inmiddels bekend is, loopt de kaartverkoop voor *Vandaag Inside *LIVE in de Ziggo Dome niet bepaald goed. Daarom komen de VI-mannen met ludieke ideeën om de kaartverkoop een handje te helpen. Een van die ideeën is het inschakelen van voormalig bondscoach Louis van Gaal. Tekst gaat verder onder de video. Feestende Louis van GaalLouis van Gaal, adviseur van de raad van commissarissen van Ajax, genoot woensdagavond zichtbaar van het succes van concurrent PSV. Op de tribune van het Estadio Ramón Sánchez Pizjuan zag Van Gaal hoe de Eindhovenaren met 2-3 wonnen van Sevilla, en na afloop vierde hij het feestje uitgebreid mee. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: Louis van Gaal koopt penthouse van 10 miljoen in Noordwijk (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: Louis van Gaal zet appartement in Noordwijk te koop voor bijna vier miljoen euro Bekijk deze video »
Talkshow :

Feestende Louis van Gaal
Louis van Gaal, adviseur van de raad van commissarissen van Ajax, genoot woensdagavond zichtbaar van het succes van concurrent PSV. Op de tribune van het Estadio Ramón Sánchez Pizjuan zag Van Gaal hoe de Eindhovenaren met 2-3 wonnen van Sevilla, en na afloop vierde hij het feestje uitgebreid mee.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's