Video: Louis van Gaal zet appartement in Noordwijk te koop voor bijna vier miljoen euro

Video: Louis van Gaal zet appartement in Noordwijk te koop voor bijna vier miljoen euro

Donderdag 26 oktober 2023 om 15:38

Louis van Gaal heeft besloten om zijn appartement in Noordwijk te koop te zetten. De voormalige bondscoach van het Nederlands elftal bezit meerdere woningen en brengt het grootste deel van het jaar door in de Algarve. Het appartement in Noordwijk staat in de verkoop voor een slordige vier miljoen euro.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Louis van Gaal</em> zet appartement in <em>Noordwijk</em> te koop voor bijna <em>vier miljoen euro</em> Louis van Gaal heeft besloten om zijn appartement in Noordwijk te koop te zetten. De voormalige bondscoach van het Nederlands elftal bezit meerdere woningen en brengt het grootste deel van het jaar door in de Algarve. Het appartement in Noordwijk staat in de verkoop voor een slordige vier miljoen euro. Tekst gaat verder onder de video. Interessant portretVoor degenen die zich de kosten van 3.998.000 euro voor de aankoop kunnen veroorloven, moeten ook rekening houden met de servicekosten van iets meer dan duizend euro per maand (1045 euro). Een interessant detail: in de slaapkamer is een portret te vinden van de coach en zijn echtgenote, Truus van Gaal. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekroonde Louis van Gaal voelt zich beter na operatie en deelt sneer uit aan journalist (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan Derksen over terugkeer Louis van Gaal bij Ajax Bekijk deze video »
Entertainment :

Interessant portret
Voor degenen die zich de kosten van 3.998.000 euro voor de aankoop kunnen veroorloven, moeten ook rekening houden met de servicekosten van iets meer dan duizend euro per maand (1045 euro). Een interessant detail: in de slaapkamer is een portret te vinden van de coach en zijn echtgenote, Truus van Gaal.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's