Video: Johan Derksen pleit in Vandaag Inside voor terugkeer Louis van Gaal bij Ajax

Video: Johan Derksen pleit in Vandaag Inside voor terugkeer Louis van Gaal bij Ajax

Donderdag 21 september 2023 om 14:06

Johan Derksen heeft tijdens de uitzending van Vandaag Inside de situatie bij Ajax besproken. De analist is van mening dat de Amsterdammers de afgelopen jaren onbegrijpelijke stappen hebben gezet en draagt Louis van Gaal voor als tijdelijke technisch directeur.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Johan Derksen</em> pleit in <em>Vandaag Inside</em> voor terugkeer <em>Louis van Gaal</em> bij Ajax Johan Derksen heeft tijdens de uitzending van Vandaag Inside de situatie bij Ajax besproken. De analist is van mening dat de Amsterdammers de afgelopen jaren onbegrijpelijke stappen hebben gezet en draagt Louis van Gaal voor als tijdelijke technisch directeur. Tekst gaat verder onder de video. Terugkeer Van GaalSven Mislintat verving in het voorjaar de ontslagen Overmars, maar slaagde er tot dusver niet in om een competitief team op te bouwen, wat leidde tot teleurstellende prestaties. "Ik vind het helemaal geen gek idee om alle technische zaken over te geven aan Van Gaal. Als crisismanager", aldus Johan Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Terugkeer Van Gaal
Sven Mislintat verving in het voorjaar de ontslagen Overmars, maar slaagde er tot dusver niet in om een competitief team op te bouwen, wat leidde tot teleurstellende prestaties. "Ik vind het helemaal geen gek idee om alle technische zaken over te geven aan Van Gaal. Als crisismanager", aldus Johan Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's