Video: Johan Derksen pleit in Vandaag Inside voor terugkeer Louis van Gaal bij Ajax

Video: Johan Derksen pleit in Vandaag Inside voor terugkeer Louis van Gaal bij Ajax

Johan Derksen heeft tijdens de uitzending van Vandaag Inside de situatie bij Ajax besproken. De analist is van mening dat de Amsterdammers de afgelopen jaren onbegrijpelijke stappen hebben gezet en draagt Louis van Gaal voor als tijdelijke technisch directeur.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Johan Derksen</em> pleit in <em>Vandaag Inside</em> voor terugkeer <em>Louis van Gaal</em> bij Ajax Johan Derksen heeft tijdens de uitzending van Vandaag Inside de situatie bij Ajax besproken. De analist is van mening dat de Amsterdammers de afgelopen jaren onbegrijpelijke stappen hebben gezet en draagt Louis van Gaal voor als tijdelijke technisch directeur. Tekst gaat verder onder de video. Terugkeer Van GaalSven Mislintat verving in het voorjaar de ontslagen Overmars, maar slaagde er tot dusver niet in om een competitief team op te bouwen, wat leidde tot teleurstellende prestaties. "Ik vind het helemaal geen gek idee om alle technische zaken over te geven aan Van Gaal. Als crisismanager", aldus Johan Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Noa Vahle kanshebber Televizier-Ring Talent 2023: ‘Ik heb op Merel gestemd, niet op Sam’ Bekijk deze video » Groot vermaak aan tafel bij Vandaag Inside door gevatte opmerking Wilders tegen Baudet Bekijk deze video » Vandaag Inside gemist? René van der Gijp legt verdedigingsproblematiek Ajax bloot Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Terugkeer Van Gaal
Sven Mislintat verving in het voorjaar de ontslagen Overmars, maar slaagde er tot dusver niet in om een competitief team op te bouwen, wat leidde tot teleurstellende prestaties. "Ik vind het helemaal geen gek idee om alle technische zaken over te geven aan Van Gaal. Als crisismanager", aldus Johan Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV