ZIEN: Marco Borsato gespot in Amsterdam voor verjaardagsetentje zoon Luca

ZIEN: Marco Borsato gespot in Amsterdam voor verjaardagsetentje zoon Luca

Afgelopen donderdag liet Marco Borsato voor het eerst sinds een lange tijd weer van zich horen. De zanger stond op Instagram stil bij een belangrijke mijlpaal: de 25e verjaardag van zijn zoon Luca. Het werd een feestelijke viering, zoals te zien is in beelden gedeeld door zijn dochter Jada, waarbij Marco ook aanwezig was.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: <em>Marco Borsato</em> gespot in <em>Amsterdam</em> voor verjaardagsetentje <em>zoon Luca</em> Afgelopen donderdag liet Marco Borsato voor het eerst sinds een lange tijd weer van zich horen. De zanger stond op Instagram stil bij een belangrijke mijlpaal: de 25e verjaardag van zijn zoon Luca. Het werd een feestelijke viering, zoals te zien is in beelden gedeeld door zijn dochter Jada, waarbij Marco ook aanwezig was. Tekst gaat verder onder de video. AmsterdamOp de Instagram Stories van dochter Jada is haar vader duidelijk te zien. Hij reisde dus vanuit zijn woonplaats Alkmaar naar Amsterdam, waar het verjaardagsfeestje kennelijk plaatsvond. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook John van den Heuvel blij met vervolging Marco Borsato: 'Slachtoffer eindelijk serieus genomen' Bekijk deze video » Video: zo reageerde Leontine Ruiters op bekendmaking vervolging Marco Borsato Bekijk deze video » ZIEN: Marco Borsato doorbreekt stilte, zanger staat stil bij bijzondere mijlpaal Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Amsterdam
Op de Instagram Stories van dochter Jada is haar vader duidelijk te zien. Hij reisde dus vanuit zijn woonplaats Alkmaar naar Amsterdam, waar het verjaardagsfeestje kennelijk plaatsvond.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV