Hart van Nederland: eerste schaatsers testen het ijs, maar zonder succes (video)

Hart van Nederland: eerste schaatsers testen het ijs, maar zonder succes (video)

<em>Hart van Nederland</em>: eerste schaatsers testen het ijs, maar zonder succes (video) Schaatskoorts is weer vol op stoom. Bij de Ryptsjerksterpolder ging een klein groepje Friese waaghalzen op de ijzers op de vroege vrijdagochtend, maar zonder succes. Het ijs was te dun en dus is het nog even wachten voor de eerste meters op natuurijs én de marathon. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ravage in beeld: kettingbotsing op A58 bij Goes eist twee gewonden Bekijk deze video » Winter nu echt begonnen: prachtige beelden van een wit Nederland (video) Bekijk deze video » Vreselijke beelden: fietser overleden na ernstig ongeluk met auto in Enschede Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Schaatskoorts is weer vol op stoom. Bij de Ryptsjerksterpolder ging een klein groepje Friese waaghalzen op de ijzers op de vroege vrijdagochtend, maar zonder succes. Het ijs was te dun en dus is het nog even wachten voor de eerste meters op natuurijs én de marathon.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's