Tragisch ongeval op N332 bij Winssen: Twee honden overleden en drie gewonden

Tragisch ongeval op N332 bij Winssen: Twee honden overleden en drie gewonden

Zaterdagavond kwamen op de N332 bij Winssen twee auto's frontaal met elkaar in botsing. Helaas overleefden twee honden de impact niet, en raakten drie inzittenden gewond.

Tekst gaat verder onder de video.

Tragisch ongeval op <em>N332 bij Winssen</em>: Twee honden overleden en drie gewonden Zaterdagavond kwamen op de N332 bij Winssen twee auto's frontaal met elkaar in botsing. Helaas overleefden twee honden de impact niet, en raakten drie inzittenden gewond. Tekst gaat verder onder de video. Frontale botsingTer plaatse bleek dat twee auto's frontaal op elkaar waren gebotst, waarbij beide voertuigen aanzienlijke schade opliepen. De gewonde slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt nog de toedracht van het ongeluk en vraagt getuigen om zich te melden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Sneeuw volgens Buienradar: hoeveel en hoelaat gaat het zondag sneeuwen? (video) Bekijk deze video » Assen opgeschrikt: Twee woningen onbewoonbaar na heftige autobrand Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Frontale botsing
Ter plaatse bleek dat twee auto's frontaal op elkaar waren gebotst, waarbij beide voertuigen aanzienlijke schade opliepen. De gewonde slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt nog de toedracht van het ongeluk en vraagt getuigen om zich te melden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV