Fataal ongeval met drie voertuigen op N322 bij Winssen: één dode en twee gewonden

Fataal ongeval met drie voertuigen op N322 bij Winssen: één dode en twee gewonden

Donderdag 24 augustus 2023 om 16:14

Op de provinciale Maas en Waalweg, in de buurt van Nijmegen, heeft donderdagochtend een ernstig ongeluk plaatsgevonden. Bij het ongeluk is een automobilist omgekomen, terwijl twee andere bestuurders lichtgewond zijn geraakt.

Tekst gaat verder onder de video.

Fataal ongeval met <em>drie voertuigen</em> op <em>N322 bij Winssen</em>: één dode en twee gewonden Op de provinciale Maas en Waalweg, in de buurt van Nijmegen, heeft donderdagochtend een ernstig ongeluk plaatsgevonden. Bij het ongeluk is een automobilist omgekomen, terwijl twee andere bestuurders lichtgewond zijn geraakt. Tekst gaat verder onder de video. N322Bij het incident waren drie voertuigen, waaronder een vrachtwagen, betrokken, zo meldt de politie. Het ongeval vond plaats op de N322 bij het Gelderse dorp Winssen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Dodelijk slachtoffer en drie ernstig gewonden na frontale botsing A1 bij Markelo Bekijk deze video » Vijf gewonden door ernstig ongeval bij Aarlanderveen (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

N322
Bij het incident waren drie voertuigen, waaronder een vrachtwagen, betrokken, zo meldt de politie. Het ongeval vond plaats op de N322 bij het Gelderse dorp Winssen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's