Assen opgeschrikt: Twee woningen onbewoonbaar na heftige autobrand

Assen opgeschrikt: Twee woningen onbewoonbaar na heftige autobrand

Een autobrand in een parkeergarage in Assen heeft zondagochtend flinke schade veroorzaakt aan twee appartementen. Door de rook- en waterschade zijn deze nu onbewoonbaar verklaard. De getroffen appartementen bevonden zich boven de plek van de brand.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Assen</em> opgeschrikt: Twee woningen <em>onbewoonbaar</em> na heftige <em>autobrand</em> Een autobrand in een parkeergarage in Assen heeft zondagochtend flinke schade veroorzaakt aan twee appartementen. Door de rook- en waterschade zijn deze nu onbewoonbaar verklaard. De getroffen appartementen bevonden zich boven de plek van de brand. Tekst gaat verder onder de video. Brand meesterOmstreeks 06.00 uur kwam de melding van de brand binnen. Volgens de woordvoerder "sloegen de vlammen om het dak van de lage parkeergarage." In totaal moesten zestien appartementen worden ontruimd. Rond 07.00 uur werd het sein 'brand meester' gegeven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: scooterrijder (43) overleden bij aanrijding in Nijmegen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: verwarde man aangehouden in Breda, verdacht van brandstichting (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Brand meester
Omstreeks 06.00 uur kwam de melding van de brand binnen. Volgens de woordvoerder "sloegen de vlammen om het dak van de lage parkeergarage." In totaal moesten zestien appartementen worden ontruimd. Rond 07.00 uur werd het sein 'brand meester' gegeven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV