Video: brand bij voedselbedrijf in Oosterwolde houdt aan, brandweer heft evacuatie op

Video: brand bij voedselbedrijf in Oosterwolde houdt aan, brandweer heft evacuatie op

Video: <em>brand</em> bij voedselbedrijf in <em>Oosterwolde</em> houdt aan, <em>brandweer</em> heft <em>evacuatie</em> op De grote brand bij voedselbedrijf Tyson Foods aan de Houtwal in het Friese Oosterwolde is nog steeds gaande. Een woordvoerder van de brandweer meldt echter dat omwonenden, die hun huis moesten verlaten vanwege de vrijkomende rook, nu veilig kunnen terugkeren. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Tragisch ongeval op N332 bij Winssen: Twee honden overleden en drie gewonden Bekijk deze video » Assen opgeschrikt: Twee woningen onbewoonbaar na heftige autobrand Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De grote brand bij voedselbedrijf Tyson Foods aan de Houtwal in het Friese Oosterwolde is nog steeds gaande. Een woordvoerder van de brandweer meldt echter dat omwonenden, die hun huis moesten verlaten vanwege de vrijkomende rook, nu veilig kunnen terugkeren.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV