Video: Twee personen overleden na zwaar auto-ongeluk bij Oosterwolde

Video: Twee personen overleden na zwaar auto-ongeluk bij Oosterwolde

Zaterdag 24 december 2022 om 15:20

In het Friese Oosterwolde heeft even na middernacht een zwaar eenzijdig auto-ongeluk plaatsgevonden. Daarbij zijn twee inzittenden, mannen van 26 en 27 jaar, overleden. Dat meldt de politie op Twitter.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Twee personen overleden</em> na zwaar auto-ongeluk bij <em>Oosterwolde</em> In het Friese Oosterwolde heeft even na middernacht een zwaar eenzijdig auto-ongeluk plaatsgevonden. Daarbij zijn twee inzittenden, mannen van 26 en 27 jaar, overleden. Dat meldt de politie op Twitter. Tekst gaat verder onder de video. Het ongeluk gebeurde even na middernacht. De auto is in een bocht tegen een boom tot stilstand gekomen. Politie, brandweer, ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Helaas mocht hulp niet meer baten voor twee inzittenden. Een 26-jarige man uit Veendam en een 27-jarige man uit Steenwijkerland zijn ter plaatse aan hun verwondingen overleden. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden: auto-ongeluk mondt uit in vechtpartij over schade in Den Haag Bekijk deze video » Hart van Nederland: meerdere gewonden bij zwaar ongeluk in Apeldoorn (video) Bekijk deze video »
Nieuws :


Het ongeluk gebeurde even na middernacht. De auto is in een bocht tegen een boom tot stilstand gekomen. Politie, brandweer, ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Helaas mocht hulp niet meer baten voor twee inzittenden. Een 26-jarige man uit Veendam en een 27-jarige man uit Steenwijkerland zijn ter plaatse aan hun verwondingen overleden.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's