Vanavond in Het Roer Om: Anneke belandt in een horrorhotel in Egypte

Vanavond in Het Roer Om: Anneke belandt in een horrorhotel in Egypte

De vrijgezelle, 58-jarige Anneke besluit met haar hondje Dana Nederland te verruilen voor haar droomland Egypte. Ze wil aan de slag als haarstyliste, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Tekst gaat verder onder de video.

Goedkoop hotelletje
Van haar laatste spaargeld heeft Anneke een goedkoop hotelletje opgezocht, maar eenmaal op locatie blijkt het een grote, troosteloze gribus te zijn. 'Ik heb er expres naar gevraagd: een airco op de slaapkamer hebben. Ik zie hem niet,' aldus een teleurgestelde Anneke.

Het Roer Om is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vanavond in <em>Het Roer Om</em>: Anneke belandt in een <em>horrorhotel</em> in <em>Egypte</em> De vrijgezelle, 58-jarige Anneke besluit met haar hondje Dana Nederland te verruilen voor haar droomland Egypte. Ze wil aan de slag als haarstyliste, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Goedkoop hotelletjeVan haar laatste spaargeld heeft Anneke een goedkoop hotelletje opgezocht, maar eenmaal op locatie blijkt het een grote, troosteloze gribus te zijn. 'Ik heb er expres naar gevraagd: een airco op de slaapkamer hebben. Ik zie hem niet,' aldus een teleurgestelde Anneke. Het Roer Om is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vanavond in Het Roer Om: zwembad heeft betonrot en is verzakt Bekijk deze video » Ferry en Robert maken in Het Roer Om geen ontbijt voor gasten: 'Wij zijn een B&B zonder B' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV