Ferry en Robert maken in Het Roer Om geen ontbijt voor gasten: 'Wij zijn een B&B zonder B'

Ferry en Robert maken in Het Roer Om geen ontbijt voor gasten: 'Wij zijn een B&B zonder B'

Ferry en Robert maken in <em>Het Roer Om</em> geen ontbijt voor gasten: 'Wij zijn een B&amp;B zonder B' Het Roer Om, seizoen 4 aflevering 10: Ferry en Robert gemist? Bekijk hierboven de hele uitzending Vanavond in Het Roer Om de aflevering 'Ferry en Robert' die naar Spanje zijn geëmigreerd. Zij maken geen ontbijt voor de gasten, dat is het beste voor iedereen... "Wij zijn een B&B zonder B", aldus de B&B eigenaar. Bekijk het fragment uit Het Roer Om hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Het Roer Om is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Donderdag in Het Roer Om: Bas en Ingrid moeten gasten afbellen: 'KLOTEN' (video) Bekijk deze video » Drama in Het roer om: 5000 vierkante meter plastic en Kasper breekt drie vingers Bekijk deze video » Vanavond in Het Roer Om: zwembad heeft betonrot en is verzakt Bekijk deze video »
TV :
Zondag 15 oktober 2023 om 21:58

Het Roer Om, seizoen 4 aflevering 10: Ferry en Robert gemist? Bekijk hierboven de hele uitzending

Vanavond in Het Roer Om de aflevering 'Ferry en Robert' die naar Spanje zijn geëmigreerd. Zij maken geen ontbijt voor de gasten, dat is het beste voor iedereen... "Wij zijn een B&B zonder B", aldus de B&B eigenaar.

Bekijk het fragment uit Het Roer Om hieronder.

Het Roer Om is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's