Maestro: Roos Moggré eindigt onderaan met Morgenstimmun van Edvard Grieg (video)

Maestro: Roos Moggré eindigt onderaan met Morgenstimmun van Edvard Grieg (video)

Maandag 4 december 2023 om 16:35

Hieronder zie je een fragment uit Maestro van zondag 3 december. Je kunt ook de volledige uitzending van Maestro terugkijken via Gids.tv.

<em>Maestro</em>: Roos Moggré eindigt onderaan met <em>Morgenstimmun</em> van Edvard Grieg (video) Hieronder zie je een fragment uit Maestro van zondag 3 december. Je kunt ook de volledige uitzending van Maestro terugkijken via Gids.tv. Journalist Roos Moggré verdiept zich tijdens de vuurdoop van Maestro in de Morgenstimmun, gecomponeerd door Edvard Grieg. Maar helaas helpt dit rustgevende stuk haar niet om hoge ogen bij de juryleden te gooien. Met haar versie eindigt ze onderaan het klassement van de eerste aflevering. Gelukkig hoeft er deze week nog niemand naar huis. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Maestro: Roos Moggré eindigt onderaan met Morgenstimmun van Edvard Grieg (video)

Journalist Roos Moggré verdiept zich tijdens de vuurdoop van Maestro in de Morgenstimmun, gecomponeerd door Edvard Grieg. Maar helaas helpt dit rustgevende stuk haar niet om hoge ogen bij de juryleden te gooien. Met haar versie eindigt ze onderaan het klassement van de eerste aflevering. Gelukkig hoeft er deze week nog niemand naar huis.

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's