Zondag in Denkend aan Zwitserland: André en Janny gaan samen op avontuur

Zondag in Denkend aan Zwitserland: André en Janny gaan samen op avontuur

Sunday 26 November 2023 om 17:43

André van Duin en Janny van der Heijden ruilen hun boot in voor de trein. In het programma Denkend aan Zwitserland verkennen ze samen het winterlandschap, speuren ze naar de oorsprong van de Rijn en wagen ze zich aan het traditionele jodelen. De Shownieuws-tafel vertelt tijdens de uitzending meer over dit nieuwe avontuur.

Tekst gaat verder onder de video.

Zondag in <em>Denkend aan Zwitserland</em>: <em>André en Janny</em> gaan samen op avontuur André van Duin en Janny van der Heijden ruilen hun boot in voor de trein. In het programma Denkend aan Zwitserland verkennen ze samen het winterlandschap, speuren ze naar de oorsprong van de Rijn en wagen ze zich aan het traditionele jodelen. De Shownieuws-tafel vertelt tijdens de uitzending meer over dit nieuwe avontuur. Tekst gaat verder onder de video. Denkend aan ZwitserlandDe betoverende treinreis in Denkend aan Zwitserland voert Janny en André langs indrukwekkende bestemmingen zoals Zermatt, Luzern, Davos en St. Moritz. Onderweg genieten ze van adembenemende uitzichten en proeven ze van de Zwitserse cultuur. De reis begint in Davos en eindigt in St. Moritz. Denkend aan Zwitserland is vanaf zondag 26 november wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Denkend aan Zwitserland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Denkend aan Zwitserland: gaan André en Janny op wintersport? Bekijk deze video » Denkend aan Zwitserland: bekijk de prachtige en hilarische eerste beelden Bekijk deze video »
TV :

Denkend aan Zwitserland
De betoverende treinreis in Denkend aan Zwitserland voert Janny en André langs indrukwekkende bestemmingen zoals Zermatt, Luzern, Davos en St. Moritz. Onderweg genieten ze van adembenemende uitzichten en proeven ze van de Zwitserse cultuur. De reis begint in Davos en eindigt in St. Moritz.

Denkend aan Zwitserland is vanaf zondag 26 november wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Denkend aan Zwitserland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's