Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Sinterklaasviering loopt anders dan verwacht

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Sinterklaasviering loopt anders dan verwacht

Woensdag 6 december 2023 om 17:14

Overal in Meerdijk wordt pakjesavond gevierd! De Verduyntjes komen samen bij Laura en Henk en in het flatje van Rik en Shanti is het ook groot feest.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em> gemist? <em>Sinterklaasviering</em> loopt anders dan verwacht Overal in Meerdijk wordt pakjesavond gevierd! De Verduyntjes komen samen bij Laura en Henk en in het flatje van Rik en Shanti is het ook groot feest. Tekst gaat verder onder de video. Pakjesavond bij Rik thuisBij het vieren van Sinterklaas bij Rik thuis, loopt Elisa Julian tegen het lijf, die er wat verloren uitziet. De schok is groot als Rik haar bijpraat over de situatie: Saskia is weg, en Julian is weer een vrij man. Hoewel Elisa niet meteen actie onderneemt, raakt het nieuws haar meer dan ze aanvankelijk had verwacht. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Goede Tijden, Slechte Tijden: politieagent Merel stuurt vader weg ondanks goede bedoelingen (video) Bekijk deze video » Zien: deze geliefde gezichten keren terug in Goede Tijden, Slechte Tijden (video) Bekijk deze video »
TV :
Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Sinterklaasviering loopt anders dan verwacht

Pakjesavond bij Rik thuis
Bij het vieren van Sinterklaas bij Rik thuis, loopt Elisa Julian tegen het lijf, die er wat verloren uitziet. De schok is groot als Rik haar bijpraat over de situatie: Saskia is weg, en Julian is weer een vrij man. Hoewel Elisa niet meteen actie onderneemt, raakt het nieuws haar meer dan ze aanvankelijk had verwacht.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's