Hart van Nederland: gecrasht sportvliegtuig in het Haringvliet blijkt aanhangwagen (video)

Hart van Nederland: gecrasht sportvliegtuig in het Haringvliet blijkt aanhangwagen (video)

<em>Hart van Nederland</em>: gecrasht sportvliegtuig in het Haringvliet blijkt aanhangwagen (video) In het Haringvliet werd donderdagmiddag een grote zoektocht gehouden naar een sportvliegtuig dat mogelijk zou zijn neergestort. Later bleek het te gaan om een aanhangwagen in het water, zo meldt Hart van Nederland. Volgens de veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid was er een melding binnengekomen van een mogelijk ongeval met een sportvliegtuig. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Brandende kerk in Rotterdam grote gevolgen voor omwonenden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien! Shownieuws herdenkt Cilly Dartells' veelzijdige tv-carrière Bekijk deze video » Video: voetganger raakt gewond bij aanrijding met vrachtwagen in Den Haag Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In het Haringvliet werd donderdagmiddag een grote zoektocht gehouden naar een sportvliegtuig dat mogelijk zou zijn neergestort. Later bleek het te gaan om een aanhangwagen in het water, zo meldt Hart van Nederland. Volgens de veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid was er een melding binnengekomen van een mogelijk ongeval met een sportvliegtuig.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV