Hart van Nederland: jong kindje aangereden door bezorgscooter in Den Haag (video)

Hart van Nederland: jong kindje aangereden door bezorgscooter in Den Haag (video)

Een jong jongetje is donderdagavond aangereden door een bezorgscooter in Den Haag. Hij is onder politiebegeleiding afgevoerd naar het ziekenhuis, volgens Hart van Nederland.

Lees verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>: jong kindje aangereden door bezorgscooter in Den Haag (video) Een jong jongetje is donderdagavond aangereden door een bezorgscooter in Den Haag. Hij is onder politiebegeleiding afgevoerd naar het ziekenhuis, volgens Hart van Nederland. Lees verder onder de video. GewondHoe het op dit moment met het slachtoffer gaat, kan de politie niet zeggen. Volgens getuigen stak het jongetje rond 19.00 's avonds de weg over toen de bezorger hem aanreed, meldt een correspondent van Hart van Nederland ter plaatse. Het kindje raakte door de klap zwaargewond. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: voetganger raakt gewond bij aanrijding met vrachtwagen in Den Haag Bekijk deze video » Hart van Nederland: gecrasht sportvliegtuig in het Haringvliet blijkt aanhangwagen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: bewoners vakantiepark Peter Gillis sluiten wethouder in (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gewond
Hoe het op dit moment met het slachtoffer gaat, kan de politie niet zeggen. Volgens getuigen stak het jongetje rond 19.00 's avonds de weg over toen de bezorger hem aanreed, meldt een correspondent van Hart van Nederland ter plaatse. Het kindje raakte door de klap zwaargewond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV