Media Top 100: 'Johan Derksen, Yvonne Coldeweijer & Hélène Hendriks doen het goed' (Vandaag Inside)

Media Top 100: 'Johan Derksen, Yvonne Coldeweijer & Hélène Hendriks doen het goed' (Vandaag Inside)

Vrijdag 8 december 2023 om 08:13

Johan Derksen blijkt op nummer drie van de Media Top 100 van dit jaar te staan. Wie staan er voor hem? 'Ene John de Mol en Arjen Lubach, zegt dat wat?', geeft Wilfred Genee gekscherend aan. Ook Hélène Hendriks en Yvonne Coldeweijer blijken het overigens goed te doen in de lijst.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 7 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Media Top 100: 'Johan Derksen, <em>Yvonne Coldeweijer</em> &amp; Hélène Hendriks doen het goed' (Vandaag Inside) Johan Derksen blijkt op nummer drie van de Media Top 100 van dit jaar te staan. Wie staan er voor hem? 'Ene John de Mol en Arjen Lubach, zegt dat wat?', geeft Wilfred Genee gekscherend aan. Ook Hélène Hendriks en Yvonne Coldeweijer blijken het overigens goed te doen in de lijst. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 7 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's