Sluiting Prinsenmeer: Wendy staat vierkant achter Peter Gillis, 'Ik geloof in jou'

Sluiting Prinsenmeer: Wendy staat vierkant achter Peter Gillis, 'Ik geloof in jou'

Vrijdag 8 december 2023 om 09:11

Peter Gillis, die deze week hoorde dat hij na 37 jaar zijn vakantiepark Prinsenmeer in Asten moet sluiten, wordt gedurende deze lastige tijd ondersteund door zijn vriendin Wendy van Hout. Die laat op Instagram weten achter haar man te staan: 'Kijk ik vandaag in je mooie ogen en ik zie het ongeloof en dat is wat er heerst! IJzersterk dat ben je en je weet altijd je rug weer recht te houden en dat maakt mij zo onwijs trots.

'Ik geloof in jou'
Wendy is ervan overtuigd dat Peter er weer bovenop komt en dat wanneer de ene deur sluit er een andere weer open gaat: 'Ik geloof in jou nu en voor altijd. Love You.'

De Instagrampost en de reactie van Gillis op het sluiten van Prinsenmeer zie je hieronder:

Sluiting <em>Prinsenmeer</em>: Wendy staat vierkant achter Peter Gillis, 'Ik geloof in jou' Peter Gillis, die deze week hoorde dat hij na 37 jaar zijn vakantiepark Prinsenmeer in Asten moet sluiten, wordt gedurende deze lastige tijd ondersteund door zijn vriendin Wendy van Hout. Die laat op Instagram weten achter haar man te staan: 'Kijk ik vandaag in je mooie ogen en ik zie het ongeloof en dat is wat er heerst! IJzersterk dat ben je en je weet altijd je rug weer recht te houden en dat maakt mij zo onwijs trots. 'Ik geloof in jou'Wendy is ervan overtuigd dat Peter er weer bovenop komt en dat wanneer de ene deur sluit er een andere weer open gaat: 'Ik geloof in jou nu en voor altijd. Love You.' De Instagrampost en de reactie van Gillis op het sluiten van Prinsenmeer zie je hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wendy van Hout (@wendy.van.hout) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wendy van Hout (@wendy.van.hout) Bekijk ook Maik de Boer sneert naar Sheila de Vries: 'Zo lelijk als mensen dat zeggen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Hart van Nederland: bewoners vakantiepark Peter Gillis sluiten wethouder in (video) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Sophie Hilbrand is niet aardig' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Sluiting Prinsenmeer: Wendy staat vierkant achter Peter Gillis, 'Ik geloof in jou'

Actuele video's

Meer actuele video's