Lang Leve De Liefde gemist? Samantha ervaart drie minuten intimiteit als een 'luxe'

Lang Leve De Liefde gemist? Samantha ervaart drie minuten intimiteit als een 'luxe'

Tijdens het koken in Lang Leve De Liefde gaan Martijn en Samantha een glaasje rode wijn drinken. Voor ze een slok nemen, proosten ze, maar dat gaat op allerlei manieren mis.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Lang Leve De Liefde</em> gemist? <em>Samantha</em> ervaart drie minuten <em>intimiteit</em> als een 'luxe' Tijdens het koken in Lang Leve De Liefde gaan Martijn en Samantha een glaasje rode wijn drinken. Voor ze een slok nemen, proosten ze, maar dat gaat op allerlei manieren mis. Tekst gaat verder onder de video. Proosten gaat misZo neemt Martijn geen slok na het proosten en Samantha kijkt hem niet in zijn ogen aan. Dat maakt echter niet uit, want ze heeft er toch al zeven jaar opzitten. Het gesprek over seks vordert. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heeft Willem een 'move gemaakt' op Agneet in Lang Leve De Liefde? Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde gemist? Alana en Bart worstelen met wijndilemma voor de hottub Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Proosten gaat mis
Zo neemt Martijn geen slok na het proosten en Samantha kijkt hem niet in zijn ogen aan. Dat maakt echter niet uit, want ze heeft er toch al zeven jaar opzitten. Het gesprek over seks vordert.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV