Samantha in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb gevraagd om een echte kerel'

Samantha in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb gevraagd om een echte kerel'

Vrijdag 8 december 2023 om 11:31

Samantha laat haar date Martijn weten dat ze de redactie van Lang Leve de Liefde gevraagd heeft om voor haar op zoek te gaan naar een echte kerel: 'Maar wel een teddybeer.' Is hij dat?

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Samantha in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik heb gevraagd om een echte kerel' Samantha laat haar date Martijn weten dat ze de redactie van Lang Leve de Liefde gevraagd heeft om voor haar op zoek te gaan naar een echte kerel: 'Maar wel een teddybeer.' Is hij dat? Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve De Liefde gemist? Alana en Bart worstelen met wijndilemma voor de hottub Bekijk deze video » Peter van der Vorst: 'Tijd rijp voor terugkeer Matthijs van Nieuwkerk op televisie' Bekijk deze video » Linda de Mol: 'Onze taak om dit onder de aandacht te brengen' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's