Bart spreekt heldere taal in Lang Leve De Liefde: 'Ik eet niets waar Amsterdam op staat'

Bart spreekt heldere taal in Lang Leve De Liefde: 'Ik eet niets waar Amsterdam op staat'

Bij binnenkomst geeft Alana direct aan dat ze erg zenuwachtig is, maar deze zenuwen lijken al snel te verdwijnen. Ze benadrukt het belang voor haar om geen optie te zijn voor iemand en onthult dat ze werkelijk van aandacht houdt. Zou Bart in staat zijn haar die aandacht te schenken?

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder:

<em>Bart</em> spreekt heldere taal in <em>Lang Leve De Liefde</em>: 'Ik eet niets waar <em>Amsterdam</em> op staat' Bij binnenkomst geeft Alana direct aan dat ze erg zenuwachtig is, maar deze zenuwen lijken al snel te verdwijnen. Ze benadrukt het belang voor haar om geen optie te zijn voor iemand en onthult dat ze werkelijk van aandacht houdt. Zou Bart in staat zijn haar die aandacht te schenken? Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Puppy love bloeit op, maar klinkt het ook tussen de baasjes? Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde gemist? Samantha ervaart drie minuten intimiteit als een 'luxe' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV