Scrooge live is vrijdag 15 december te zien op NPO 1: dit is de cast van 2023

Scrooge live is vrijdag 15 december te zien op NPO 1: dit is de cast van 2023

<em>Scrooge live</em> is vrijdag 15 december te zien op NPO 1: dit is de cast van 2023 Volgende week vrijdag kun je kijken naar de nieuwe editie van Scrooge live. In dit livespektakel wordt het beroemde kerstverhaal A Christmas Carol van Charles Dickens verteld, en er is in 2023 weer een gloednieuwe cast… Cast Scrooge liveDe hoofdrol van de gierige Ebenezer Scrooge wordt deze keer vertolkt door Thomas van Luyn. Verder spelen ook onder anderen Henk Poort, Kim-Lian van der Meij, Martine van Os en Annick Boer een rol. Maar er zijn ook andere opvallende namen van de partij, zoals Paul en Debbie die je kunt kennen uit B&B vol liefde. Bekijk de castleden van Scrooge live 2023 hieronder. Het muzikale kerstverhaal Scrooge Live 2023 is vrijdag 15 december om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de uitzending van Scrooge Live terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Scrooge Live 2022 gemist? Maria Fiselier en het koor zingen '2000 kilometer' (video) Bekijk deze video » Scrooge live: Maria Fiselier en het koor zingen Who Wants to Live Forever Bekijk deze video »
Vrijdag 8 december 2023 om 14:29

Volgende week vrijdag kun je kijken naar de nieuwe editie van Scrooge live. In dit livespektakel wordt het beroemde kerstverhaal A Christmas Carol van Charles Dickens verteld, en er is in 2023 weer een gloednieuwe cast…

Cast Scrooge live
De hoofdrol van de gierige Ebenezer Scrooge wordt deze keer vertolkt door Thomas van Luyn. Verder spelen ook onder anderen Henk Poort, Kim-Lian van der Meij, Martine van Os en Annick Boer een rol. Maar er zijn ook andere opvallende namen van de partij, zoals Paul en Debbie die je kunt kennen uit B&B vol liefde.

Bekijk de castleden van Scrooge live 2023 hieronder.

Het muzikale kerstverhaal Scrooge Live 2023 is vrijdag 15 december om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de uitzending van Scrooge Live terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's