Hart van Nederland: auto crasht tegen gevel van woning in Amsterdam-Noord (video)

Hart van Nederland: auto crasht tegen gevel van woning in Amsterdam-Noord (video)

<em>Hart van Nederland</em>: auto crasht tegen gevel van woning in Amsterdam-Noord (video) Een auto is vrijdagochtend met hoge snelheid tegen de gevel van een woning in Amsterdam-Noord gereden. De woningschade is aanzienlijk, met een beschadigd raamkozijn en een stuk muur dat eruit ligt, zo is te zien op de beelden van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: jong kindje aangereden door bezorgscooter in Den Haag (video) Bekijk deze video » Peter Gillis over sluiting vakantiepark: 'Slaat nergens op, zwaar teleurgesteld' (video) Bekijk deze video » Emotionele beelden: vriendin Carlo Heuvelman breekt tijdens hoger beroep Mallorca-zaak Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een auto is vrijdagochtend met hoge snelheid tegen de gevel van een woning in Amsterdam-Noord gereden. De woningschade is aanzienlijk, met een beschadigd raamkozijn en een stuk muur dat eruit ligt, zo is te zien op de beelden van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV