Emotionele beelden: vriendin Carlo Heuvelman breekt tijdens hoger beroep Mallorca-zaak

Emotionele beelden: vriendin Carlo Heuvelman breekt tijdens hoger beroep Mallorca-zaak

Vrijdag 8 december 2023 om 13:29

"Hoe kan het na 2,5 jaar nog steeds zo zijn dat er geen duidelijkheid is over alles wat er gebeurd is?", vroeg de vriendin van Carlo Heuvelman tijdens de vierde zittingsdag van het hoger beroep in de Mallorca-zaak.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele beelden: vriendin <em>Carlo Heuvelman</em> breekt tijdens hoger beroep <em>Mallorca-zaak</em> "Hoe kan het na 2,5 jaar nog steeds zo zijn dat er geen duidelijkheid is over alles wat er gebeurd is?", vroeg de vriendin van Carlo Heuvelman tijdens de vierde zittingsdag van het hoger beroep in de Mallorca-zaak. Tekst gaat verder onder de video. Verdachten in hoger beroepDe verdachten in hoger beroep werden vorig jaar door de rechtbank veroordeeld tot gevangenisstraffen van twaalf, achttien en dertig maanden. Sanil B. (21) kreeg een celstraf van zeven jaar opgelegd. De rechtbank oordeelde dat B. Carlo had gedood "met een of meer anderen", maar tijdens het proces werd niet duidelijk wie dat precies waren. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ouders overleden Carlo Heuvelman spreken verdachten aan: "Wat heeft Carlo jullie aangedaan" Bekijk deze video » Clarice Stenger over strafeis Mallorca-zaak: 'Laatste woord niet over gezegd' (video) Bekijk deze video » Video: rechtbank doet uitspraak in Mallorca-zaak Carlo Heuvelman Bekijk deze video »
Nieuws :

Verdachten in hoger beroep
De verdachten in hoger beroep werden vorig jaar door de rechtbank veroordeeld tot gevangenisstraffen van twaalf, achttien en dertig maanden. Sanil B. (21) kreeg een celstraf van zeven jaar opgelegd. De rechtbank oordeelde dat B. Carlo had gedood "met een of meer anderen", maar tijdens het proces werd niet duidelijk wie dat precies waren.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's