Lang Leve de Liefde: is Samantha dominanter dan Martijn? (video)

Lang Leve de Liefde: is Samantha dominanter dan Martijn? (video)

<em>Lang Leve de Liefde</em>: is Samantha dominanter dan Martijn? (video) Vanaf het begin van de date in de Lang Leve de Liefde-villa laat Samantha weten dat ze het fijn vindt dat de man het voortouw neemt. Gelukkig voor haar, doet hij dit ook. Dit is het eerste complimentje naar Martijn toe. Vanaf dat moment komt er steeds meer spanning in de lucht. Wie gaat de eerste stap zetten? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Samantha in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb gevraagd om een echte kerel' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde gemist? Samantha ervaart drie minuten intimiteit als een 'luxe' Bekijk deze video » Bart spreekt heldere taal in Lang Leve De Liefde: 'Ik eet niets waar Amsterdam op staat' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vanaf het begin van de date in de Lang Leve de Liefde-villa laat Samantha weten dat ze het fijn vindt dat de man het voortouw neemt. Gelukkig voor haar, doet hij dit ook. Dit is het eerste complimentje naar Martijn toe. Vanaf dat moment komt er steeds meer spanning in de lucht. Wie gaat de eerste stap zetten?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV