Songfestival 2024: wie denk jij dat de Nederlandse inzending wordt?

Songfestival 2024: wie denk jij dat de Nederlandse inzending wordt?

Het Eurovisie Songfestival is vanaf 7 mei 2024 te zien vanuit het Zweedse Malmö. Je kunt alles over het Songfestival 2024 hier volgen via Gids.tv.

600 nummers kwamen er binnen bij de selectiecommissie, maar zit dat ene pareltje er wel bij? De vernieuwde selectiecommissie heeft er weer vertrouwen in. Na de afgang bij de vorige editie kan Nederland nu wel weer een goede act gebruiken. Dit keer gaat de commissie duidelijk voor iemand die wel live kan zingen, met nieuwe muzikanten in het team zoals Jacqueline Govaert van Krezip. "Bronnen" hebben gedeeld dat drie zangeressen echte kanshebbers zijn. Gaat Ilse Delange weer naar het festival?

Joost Klein
Zoals elk jaar bij de selectie voor het Songfestival probeert iedereen te gokken wie het zou kunnen worden. Dit keer spreken ook veel artiesten zich uit over hun droom om naar het Songfestival te gaan. Zo willen de Bankhangers van YouTube-fame graag mee doen. Ook artiest Joost Klein heeft meerdere keren geroepen dat hij graag mee wil doen en heeft ook al gezegd dat hij het zelfs zou worden. De kans dat een van deze acts het worden, lijkt toch klein.

Numidia

Is Numidia de zangeres voor het Songfestival? Bekijk haar leukste Beste Zangers optredens hier!

Zangeres Numidia schoot rechtstreeks naar nationale beroemdheid in 'Beste Zangers'. Ze ontroerde het Nederlandse publiek met haar verhaal en oprechte stem. Daarmee lijkt ze ook een voorloper in het selectieproces voor het songfestival sinds velen op X al vroegen naar haar deelnamen.

Karsu
Karsu is net zoals Numidia bekender geworden na een deelname aan 'Beste Zangers'. Karsu is recentelijk in het nieuws geweest na de zware aardbevingen in Turkije, waarbij ze veel familie verloor. Tijdens de nationale actiedag voor de slachtoffers emotioneerde ze veel kijkers met een oprecht nummer.

Ilse DeLange
Het nieuws dat Ilse DeLange mee zou gaan doen is al ontkracht. Haar management heeft tegen gesproken dat de zangeres in de running zou zijn. Maandag komt de commissie met de uitslag van de zoektocht en weten we wie er daadwerkelijk mee gaat doen aan het Eurovisie Songfestival.

Bekijk hieronder de video over het selectieproces.

<em>Songfestival 2024</em>: wie denk jij dat de Nederlandse inzending wordt? Het Eurovisie Songfestival is vanaf 7 mei 2024 te zien vanuit het Zweedse Malmö. Je kunt alles over het Songfestival 2024 hier volgen via Gids.tv. 600 nummers kwamen er binnen bij de selectiecommissie, maar zit dat ene pareltje er wel bij? De vernieuwde selectiecommissie heeft er weer vertrouwen in. Na de afgang bij de vorige editie kan Nederland nu wel weer een goede act gebruiken. Dit keer gaat de commissie duidelijk voor iemand die wel live kan zingen, met nieuwe muzikanten in het team zoals Jacqueline Govaert van Krezip. "Bronnen" hebben gedeeld dat drie zangeressen echte kanshebbers zijn. Gaat Ilse Delange weer naar het festival? Joost KleinZoals elk jaar bij de selectie voor het Songfestival probeert iedereen te gokken wie het zou kunnen worden. Dit keer spreken ook veel artiesten zich uit over hun droom om naar het Songfestival te gaan. Zo willen de Bankhangers van YouTube-fame graag mee doen. Ook artiest Joost Klein heeft meerdere keren geroepen dat hij graag mee wil doen en heeft ook al gezegd dat hij het zelfs zou worden. De kans dat een van deze acts het worden, lijkt toch klein. Numidia Is Numidia de zangeres voor het Songfestival? Bekijk haar leukste Beste Zangers optredens hier! Zangeres Numidia schoot rechtstreeks naar nationale beroemdheid in 'Beste Zangers'. Ze ontroerde het Nederlandse publiek met haar verhaal en oprechte stem. Daarmee lijkt ze ook een voorloper in het selectieproces voor het songfestival sinds velen op X al vroegen naar haar deelnamen. Numidia - Arcade | Beste Zangers 2023 KarsuKarsu is net zoals Numidia bekender geworden na een deelname aan 'Beste Zangers'. Karsu is recentelijk in het nieuws geweest na de zware aardbevingen in Turkije, waarbij ze veel familie verloor. Tijdens de nationale actiedag voor de slachtoffers emotioneerde ze veel kijkers met een oprecht nummer. Karsu - Kom Dansen Ilse DeLangeHet nieuws dat Ilse DeLange mee zou gaan doen is al ontkracht. Haar management heeft tegen gesproken dat de zangeres in de running zou zijn. Maandag komt de commissie met de uitslag van de zoektocht en weten we wie er daadwerkelijk mee gaat doen aan het Eurovisie Songfestival. Bekijk hieronder de video over het selectieproces. Bekijk ook Gaat Anouk opnieuw meedoen aan het Eurovisie Songfestival? (video) Bekijk deze video » Het Eurovisie Songfestival 2024: wordt het Nick Schilder of Gerard Joling? (video) Bekijk deze video » Aran Bade heeft slecht Songfestival-nieuws voor de Bankzitters: 'Zitten er helaas niet bij' Bekijk deze video » The Masked Singer: zit deze bekende zangeres in Het Nijlpaard? Bekijk deze video » Het Junior Eurovisie Songfestival 2023 is gewonnen door Franse Zoé Clauzure (video) Bekijk deze video » Selectiecommissie Songfestival: ‘Maandag wordt Nederlandse inzending bekend’ (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Songfestival 2024: wie denk jij dat de Nederlandse inzending wordt?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV