Game Awards: Belgische studio wint game van het jaar!?

Game Awards: Belgische studio wint game van het jaar!?

Baldur's Gate 3 heeft de prijs voor beste spel van het jaar gewonnen bij de Game Awards. Het spel is gemaakt door een Belgische studio.

Baldur's Gate 3
Het indrukwekkende spel is gebaseerd op het beroemde tabletop spel 'Dungeons and Dragons'. Het spel wordt geprezen voor hun originaliteit. Doordat je je eigen karakters volledig kan samenstellen is niet een spel hetzelfde.

Plot
Verzamel je gezelschap en keer terug naar de Forgotten Realms in een verhaal over vriendschap en verraad, opoffering en overleving, en de aantrekkingskracht van absolute macht. Er ontwaken mysterieuze vermogens in je, afkomstig van een Mind Flayer-parasiet die in je hersenen is geplant. Weersta en keer de duisternis tegen zichzelf. Of omarm corruptie en word het ultieme kwaad.

Bekijk hieronder de prijsuitreiking.

Game Awards: Belgische studio wint game van het jaar!? Baldur's Gate 3 heeft de prijs voor beste spel van het jaar gewonnen bij de Game Awards. Het spel is gemaakt door een Belgische studio. Baldur's Gate 3Het indrukwekkende spel is gebaseerd op het beroemde tabletop spel 'Dungeons and Dragons'. Het spel wordt geprezen voor hun originaliteit. Doordat je je eigen karakters volledig kan samenstellen is niet een spel hetzelfde. Baldur's Gate 3 Review PlotVerzamel je gezelschap en keer terug naar de Forgotten Realms in een verhaal over vriendschap en verraad, opoffering en overleving, en de aantrekkingskracht van absolute macht. Er ontwaken mysterieuze vermogens in je, afkomstig van een Mind Flayer-parasiet die in je hersenen is geplant. Weersta en keer de duisternis tegen zichzelf. Of omarm corruptie en word het ultieme kwaad. Bekijk hieronder de prijsuitreiking. Bekijk ook Bekijk de nieuwe trailer van Super Mario Bros. Wonder, vanaf 20 oktober te spelen op Switch (game trailer) Bekijk deze video » Detective Pikachu is terug! Bekijk de game trailer hier! Bekijk deze video » Wat erg! Langverwachte Super Mario Bros. spel gelekt! (game nieuws) Bekijk deze video » Dit zijn de leukste Halloween games om direct te spelen! Bekijk deze video » Godzilla fans opgelet! Bekijk de trailer van Godzilla X Kong: The New Empire Bekijk deze video » Bekijk de trailer van House of the Dragon seizoen 2 Bekijk deze video » Bekijk hier de eerste en langverwachte trailer van de game Grand Theft Auto VI Bekijk deze video »
Entertainment :
Game Awards: Belgische studio wint game van het jaar!?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV