Bekijk de trailer van House of the Dragon seizoen 2

Bekijk de trailer van House of the Dragon seizoen 2

Maandag 4 december 2023 om 21:43

Het verhaal gaat verder. Hitserie House of the Dragon is geadapteerd van een compleet boek. Ondanks dat het verhaal dus al vast ligt, wordt er niet veel vrij gegeven over de evenementen van seizoen twee.

Serie plot
Dit is een serie die tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen uit 'Game of Thrones' plaatsvindt. Gedocumenteerd wordt het begin van de val van het Huis Targaryen: de gebeurtenissen die de aanloop vormen naar de burgeroorlog die tot de val leidt.

Seizoen twee van House of the Dragon wordt in de zomer van 2024 verwacht. Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk de trailer van <em>House of the Dragon</em> seizoen 2 Het verhaal gaat verder. Hitserie House of the Dragon is geadapteerd van een compleet boek. Ondanks dat het verhaal dus al vast ligt, wordt er niet veel vrij gegeven over de evenementen van seizoen twee. Serie plotDit is een serie die tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen uit 'Game of Thrones' plaatsvindt. Gedocumenteerd wordt het begin van de val van het Huis Targaryen: de gebeurtenissen die de aanloop vormen naar de burgeroorlog die tot de val leidt. Seizoen twee van House of the Dragon wordt in de zomer van 2024 verwacht. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Bekijk de trailer voor Mike Flanagan's The Fall of the House of Usher Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van The Crown seizoen zes, vanaf 16 november op Netflix Bekijk deze video » Kijkers hebben gemengde gevoelens over Ferry de serie: bekijk de reacties Bekijk deze video » The Witcher in animatievorm? Bekijk de trailer hier! Bekijk deze video » Ver van een sprookje! Millie Bobby Brown in Damsel, op Netflix verwacht in 2024 Bekijk deze video » Dit weten we tot nu toe over Netflix's live-action Avatar: The Last Airbender! Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van House of the Dragon seizoen 2

Actuele video's

Meer actuele video's