Terug naar de kindertijd! Kinderen van toen genieten bij Studio100 singalong!

Terug naar de kindertijd! Kinderen van toen genieten bij Studio100 singalong!

Terug naar de kindertijd! Kinderen van toen genieten bij <em>Studio100 singalong!</em> Ze waren er allemaal. Van Kabouter Plop tot de echte Mega Mindy. Het was weer een groot feest in het Sportpaleis. Kinderen van vroeger, inmiddels dus ruim volwassen, gingen helemaal los op de hits van de series van Ketnet. Naast de ultieme klassiekers zoals Samson & Gert was ook de "nieuwe" K3 er. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Spectaculaire musical 40-45 komt naar Nederland (Shownieuws) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Musical Gert Verhulst maakt indruk op Joop van den Ende Bekijk deze video » Gert Verhulst: 'Met dit medicijn viel ik een kilo per week af' (Shownieuws) Bekijk deze video » Oude herinneringen van Gert Verhulst in nieuw seizoen De Verhulstjes (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Gert Verhulst over nieuw seizoen De Verhulstjes: 'Heeft waarschijnlijk met de leeftijd te maken' Bekijk deze video »
Entertainment :
Terug naar de kindertijd! Kinderen van toen genieten bij Studio100 singalong!

Ze waren er allemaal. Van Kabouter Plop tot de echte Mega Mindy. Het was weer een groot feest in het Sportpaleis. Kinderen van vroeger, inmiddels dus ruim volwassen, gingen helemaal los op de hits van de series van Ketnet. Naast de ultieme klassiekers zoals Samson & Gert was ook de "nieuwe" K3 er.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV