Gert Verhulst over nieuw seizoen De Verhulstjes: 'Heeft waarschijnlijk met de leeftijd te maken'

Gert Verhulst over nieuw seizoen De Verhulstjes: 'Heeft waarschijnlijk met de leeftijd te maken'

Woensdag 8 november 2023 om 17:34

Het langverwachte vijfde seizoen van De Verhulstjes is eindelijk begonnen. Hoewel de Vlaamse familie nog steeds populair is, erkent Gert Verhulst dat het niet altijd een eenvoudige taak is. Hij ervaart een zekere druk bij het creëren van dit vijfde seizoen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Gert Verhulst</em> over nieuw seizoen <em>De Verhulstjes</em>: 'Heeft waarschijnlijk met de leeftijd te maken' Het langverwachte vijfde seizoen van De Verhulstjes is eindelijk begonnen. Hoewel de Vlaamse familie nog steeds populair is, erkent Gert Verhulst dat het niet altijd een eenvoudige taak is. Hij ervaart een zekere druk bij het creëren van dit vijfde seizoen. Tekst gaat verder onder de video. Gert VerhulstGert Verhulst en zijn gezin blikken terug op de eerste uitzending van het nieuwe seizoen. "Het is altijd een verrassing; soms zitten er een aantal maanden tussen de opnames en de uitzending, en dan ben je heel veel dingen vergeten. Maar dat heeft waarschijnlijk ook met de leeftijd te maken," aldus Gert Verhulst. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De Verhulstjes is elke zondag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland. Bekijk ook De Verhulstjes vissen garnalen op zee: 'Ik durf niet meer te zwemmen' (video) Bekijk deze video » Oude herinneringen van Gert Verhulst in nieuw seizoen De Verhulstjes (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Gert Verhulst over nieuw seizoen De Verhulstjes: 'Heeft waarschijnlijk met de leeftijd te maken'

Gert Verhulst
Gert Verhulst en zijn gezin blikken terug op de eerste uitzending van het nieuwe seizoen. "Het is altijd een verrassing; soms zitten er een aantal maanden tussen de opnames en de uitzending, en dan ben je heel veel dingen vergeten. Maar dat heeft waarschijnlijk ook met de leeftijd te maken," aldus Gert Verhulst.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De Verhulstjes is elke zondag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's