Gert Verhulst: 'Met dit medicijn viel ik een kilo per week af' (Shownieuws)

Gert Verhulst: 'Met dit medicijn viel ik een kilo per week af' (Shownieuws)

Gert Verhulst is flink wat kilo's afgevallen en dat deed hij op een niet alledaagse manier: 'Die heeft naar een medicijn voor diabetes type 2-patiënten gegrepen, Ozempic, en het is aangetoond dat dat het hongergevoel wegneemt', vertelt Anouk Smulders bij Shownieuws.

'Spectaculair'
De kilo's gingen er razendsnel vanaf, vertelt Verhulst zelf op de Vlaamse tv: 'Het is spectaculair. In het begin ging er een kilo per week af omdat ik ook nog sportte erbij en vrij gezond was.' Ondanks dat is hij toch weer gestopt met het nemen van het medicijn.

Waarom hij dat deed zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws

Gert Verhulst: 'Met dit medicijn viel ik een kilo per week af' (<em>Shownieuws</em>) Gert Verhulst is flink wat kilo's afgevallen en dat deed hij op een niet alledaagse manier: 'Die heeft naar een medicijn voor diabetes type 2-patiënten gegrepen, Ozempic, en het is aangetoond dat dat het hongergevoel wegneemt', vertelt Anouk Smulders bij Shownieuws. 'Spectaculair'De kilo's gingen er razendsnel vanaf, vertelt Verhulst zelf op de Vlaamse tv: 'Het is spectaculair. In het begin ging er een kilo per week af omdat ik ook nog sportte erbij en vrij gezond was.' Ondanks dat is hij toch weer gestopt met het nemen van het medicijn. Waarom hij dat deed zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook Vandaag Inside: Johan Derksen & Jort Kelder pakken Caroline van der Plas hard aan Bekijk deze video » Mona Keijzer geeft toe: 'Ik maak gebruik van wachtgeldregeling' (Humberto) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV