Sterren op het doek met Johanna ter Steege: "Ik voelde me na de scheiding een loser"

Sterren op het doek met Johanna ter Steege: "Ik voelde me na de scheiding een loser"

<em>Sterren op het doek</em> met Johanna ter Steege: &quot;Ik voelde me na de scheiding een loser&quot; Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen Sterren op het doek Zaterdag 9 december zagen we actrice Johanna ter Steege in Sterren op het doek. Op een mooie boerderij spreekt Özcan met Johanna over haar bewogen leven, terwijl drie kunstenaars haar elk op hun eigen manier proberen vast te leggen. Johanna vertelt o.a. openhartig over haar scheiding. Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sterren op het doek met Olcay Gulsen over haar zware burn-out: "Alleen maar janken" Bekijk deze video » Sterren op het Doek met Tineke de Nooij: "Ik begin een nieuw leven" (video) Bekijk deze video »

Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen Sterren op het doek

Zaterdag 9 december zagen we actrice Johanna ter Steege in Sterren op het doek. Op een mooie boerderij spreekt Özcan met Johanna over haar bewogen leven, terwijl drie kunstenaars haar elk op hun eigen manier proberen vast te leggen. Johanna vertelt o.a. openhartig over haar scheiding.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV