Zien: Afscheid Cilly Dartell woensdag 13 december in kerk De Duif in Amsterdam

Zien: Afscheid Cilly Dartell woensdag 13 december in kerk De Duif in Amsterdam

Zien: Afscheid <em>Cilly Dartell</em> woensdag 13 december in kerk <em>De Duif</em> in Amsterdam Op woensdag is voormalig presentatrice Cilly Dartell overleden. Naast haar werk in het theater en bij AVRO en Omroep Max, verwierf Cilly bekendheid als een van de eerste presentatoren van Hart van Nederland. De uitvaart van Cilly Dartell in Amsterdam is woensdag te volgen via deze livestream De DuifShownieuws laat weten dat de familie van Cilly de rouwkaart heeft gedeeld. Aanstaande woensdag wordt er afscheid van haar genomen in Amsterdam in De Duif, een kerk aan de Prinsengracht. Bekijk de Shownieuws-video over de uitvaart van Cilly Dartell hierboven. Bekijk ook Verdrietig nieuws: Hart van Nederland-icoon Cilly Dartell overleden op 66-jarige leeftijd Bekijk deze video » Emotionele Bridget Maasland over overlijden Cilly Dartell: 'Stond zo positief in het leven' Bekijk deze video » Zien! Shownieuws herdenkt Cilly Dartells' veelzijdige tv-carrière Bekijk deze video »
Show :
Sunday 10 December 2023 om 10:28

Op woensdag is voormalig presentatrice Cilly Dartell overleden. Naast haar werk in het theater en bij AVRO en Omroep Max, verwierf Cilly bekendheid als een van de eerste presentatoren van Hart van Nederland.

De uitvaart van Cilly Dartell in Amsterdam is woensdag te volgen via deze livestream

De Duif
Shownieuws laat weten dat de familie van Cilly de rouwkaart heeft gedeeld. Aanstaande woensdag wordt er afscheid van haar genomen in Amsterdam in De Duif, een kerk aan de Prinsengracht.

Bekijk de Shownieuws-video over de uitvaart van Cilly Dartell hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's