De Top 4000 Muziekquiz: Patty Brard gaat flink tekeer tegen Tim Klijn en ratelt maar door

De Top 4000 Muziekquiz: Patty Brard gaat flink tekeer tegen Tim Klijn en ratelt maar door

<em>De Top 4000 Muziekquiz</em>: Patty Brard gaat flink tekeer tegen <em>Tim Klijn</em> en ratelt maar door Gisteravond kon je op SBS6 kijken naar een nieuwe aflevering van De Top 4000 Muziekquiz. Onder leiding van Gerard Ekdom zagen we Patty Brard en Tim Klijn in Team Rood. Zij namen het op tegen Team Blauw, bestaande uit Johan Derksen en Hélène Hendriks. In shockPatty Brard lijkt een lied te herkennen, maar ze komt niet op de artiest en de titelsong. Haar teamgenoot Tim Klijn laat de ratelende Patty haar ding maar doen. Johan Derksen lijkt in shock te zijn door de drukke Patty tegenover hem. Bekijk de beelden van De Top 4000 Muziekquiz hierboven. De Top 4000 Muziekquiz is iedere zondag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Top 4000 Muziekquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook HLF8 gemist? Top4000 Quiz met Gerard Ekdom komt terug op de buis Bekijk deze video » Vanavond in De Top4000 Muziekquiz: Johan Derksen en Hélène Hendriks stelen de show Bekijk deze video »
Maandag 11 december 2023 om 13:27

Gisteravond kon je op SBS6 kijken naar een nieuwe aflevering van De Top 4000 Muziekquiz. Onder leiding van Gerard Ekdom zagen we Patty Brard en Tim Klijn in Team Rood. Zij namen het op tegen Team Blauw, bestaande uit Johan Derksen en Hélène Hendriks.

In shock
Patty Brard lijkt een lied te herkennen, maar ze komt niet op de artiest en de titelsong. Haar teamgenoot Tim Klijn laat de ratelende Patty haar ding maar doen. Johan Derksen lijkt in shock te zijn door de drukke Patty tegenover hem. Bekijk de beelden van De Top 4000 Muziekquiz hierboven.

De Top 4000 Muziekquiz is iedere zondag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Top 4000 Muziekquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's