Gids.tv zoekt uit: in welke film zou Johan Derksen een rol kunnen hebben?

Gids.tv zoekt uit: in welke film zou Johan Derksen een rol kunnen hebben?

Woensdag 13 december 2023 om 10:55

UPDATE: Inmiddels is bekend gemaakt dat Derksen een rolletje gaat spelen in Opa Cor, de nieuwe film van Martin van Waardenberg die in het najaar van 2024 in de bioscoop gaat draaien.

Dinsdagavond liet Johan Derksen in de uitzending van Vandaag Inside vallen dat hij een rol heeft in een aankomende Nederlandse speelfilm. Omdat hij natuurlijk nog niet wilde zeggen om welke film het gaat, duiken wij even in het onderwerp: om welke aankomende film zou dat kunnen gaan? We hebben drie opties.

1. De Mannenmaker
De eerste film die bij ons naar boven komt is de aankomende film De Mannenmaker. Aangezien Johan spreekt over 'een regisseur die al meer films heeft gemaakt' komt de naam van Jamel Aattache, die eerder volgend jaar ook met Scotoe naar de bioscopen komt, naar boven. Er is echter geen vrouw van Johan zijn leeftijd betrokken bij de film, dus of die seksscène er dan echt van komt...

2. Bed & Breakfast
De nieuwe romantische komedie Bed & Breakfast staat al voor een groot deel op tape, maar misschien dat er voor extra scènes nog naar Capelle aan den IJssel wordt uitgeweken? De film van Ruud Schuurman, regisseur van onder andere Alles is zoals het zou moeten zijn, heeft ook al gastrollen voor B&B vol liefde-gezichten Olof en Anne in huis. Plus: in deze romcom zal een snelle seksscène misschien wat meer op zijn plaats zijn.

3. Straatcoaches vs. Aliens
Tot slot denken we ook aan de film Straatcoaches vs. Aliens. Ondanks dat de maker van deze film nog niet eerder een film regisseerde, kan de omschrijving van de wijk Schijndrecht wel goed lijken op het beeld dat we van Capelle aan den IJssel kennen. Eén ding dat deze film minder logisch zou maken is dat de productie nog niet begonnen is: Johan zou dan al op dag 1 aan de start moeten verschijnen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder.

Gids.tv zoekt uit: in welke film zou <em>Johan Derksen</em> een rol kunnen hebben? UPDATE: Inmiddels is bekend gemaakt dat Derksen een rolletje gaat spelen in Opa Cor, de nieuwe film van Martin van Waardenberg die in het najaar van 2024 in de bioscoop gaat draaien. Dinsdagavond liet Johan Derksen in de uitzending van Vandaag Inside vallen dat hij een rol heeft in een aankomende Nederlandse speelfilm. Omdat hij natuurlijk nog niet wilde zeggen om welke film het gaat, duiken wij even in het onderwerp: om welke aankomende film zou dat kunnen gaan? We hebben drie opties. 1. De MannenmakerDe eerste film die bij ons naar boven komt is de aankomende film De Mannenmaker. Aangezien Johan spreekt over 'een regisseur die al meer films heeft gemaakt' komt de naam van Jamel Aattache, die eerder volgend jaar ook met Scotoe naar de bioscopen komt, naar boven. Er is echter geen vrouw van Johan zijn leeftijd betrokken bij de film, dus of die seksscène er dan echt van komt... 2. Bed & BreakfastDe nieuwe romantische komedie Bed & Breakfast staat al voor een groot deel op tape, maar misschien dat er voor extra scènes nog naar Capelle aan den IJssel wordt uitgeweken? De film van Ruud Schuurman, regisseur van onder andere Alles is zoals het zou moeten zijn, heeft ook al gastrollen voor B&B vol liefde-gezichten Olof en Anne in huis. Plus: in deze romcom zal een snelle seksscène misschien wat meer op zijn plaats zijn. 3. Straatcoaches vs. AliensTot slot denken we ook aan de film Straatcoaches vs. Aliens. Ondanks dat de maker van deze film nog niet eerder een film regisseerde, kan de omschrijving van de wijk Schijndrecht wel goed lijken op het beeld dat we van Capelle aan den IJssel kennen. Eén ding dat deze film minder logisch zou maken is dat de productie nog niet begonnen is: Johan zou dan al op dag 1 aan de start moeten verschijnen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv. Bekijk ook Waarom zijn Genee, Derksen & Van der Gijp niet de mediapersonen van het jaar geworden? Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Ik maak mijn debuut in een Nederlandse film' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Film :

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's