Ongemak in Lang Leve de Liefde: Sylvia heeft meer oog voor bingo dan voor date (video)

Ongemak in Lang Leve de Liefde: Sylvia heeft meer oog voor bingo dan voor date (video)

Woensdag 13 december 2023 om 16:07

Ongemak in <em>Lang Leve de Liefde</em>: Sylvia heeft meer oog voor bingo dan voor date (video) Sylvia en René spelen een potje bingo in het Lang Leve de Liefde-huis. Zo te zien vindt Sylvia het een fantastisch spel en is hier ook helemaal geconcentreerd op. René probeert een gesprek aan te knopen, maar Sylvia is alleen maar gefocust op de draaiende balletjes in het rad. Zou René haar aandacht weer kunnen winnen? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Angelle in Lang Leve de Liefde: 'Ik pak gewoon je telefoon om te kijken of je vreemd gaat, ben niet gek' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: kan Yordi het wensenlijstje van Sterre wel aan? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Kriebel je date over de armen, hoe voelt dit' Bekijk deze video »
TV :

Sylvia en René spelen een potje bingo in het Lang Leve de Liefde-huis. Zo te zien vindt Sylvia het een fantastisch spel en is hier ook helemaal geconcentreerd op. René probeert een gesprek aan te knopen, maar Sylvia is alleen maar gefocust op de draaiende balletjes in het rad. Zou René haar aandacht weer kunnen winnen?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's