Leo Alkemade en Leonie ter Braak over De Tatta's 2: 'Deel twee is minstens zo leuk'

Leo Alkemade en Leonie ter Braak over De Tatta's 2: 'Deel twee is minstens zo leuk'

Woensdag 13 december 2023 om 20:48

Vorig jaar trok De Tatta's al volle zalen met hun film en sleepte zelfs een Gouden Kalf binnen. Met dat succes kon een tweede deel natuurlijk niet uitblijven. Gisteravond beleefde deze nieuwe hit zijn première.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Leo Alkemade</em> en <em>Leonie ter Braak</em> over <em>De Tatta's 2</em>: 'Deel twee is minstens zo leuk' Vorig jaar trok De Tatta's al volle zalen met hun film en sleepte zelfs een Gouden Kalf binnen. Met dat succes kon een tweede deel natuurlijk niet uitblijven. Gisteravond beleefde deze nieuwe hit zijn première. Tekst gaat verder onder de video. De Tatta's 2De van Kampens hebben zich net fijn gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, als ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Tot overmaat van ramp komt Eriks vader, de oppertatta, bij hen wonen en raakt alles wat de familie hebben opgebouwd volstrekt uit balans. De Tatta's 2 is vanaf 14 december te zien in de bioscoop. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Leo Alkemade en Leonie ter Braak over De Tatta's 2: 'Deel twee is minstens zo leuk'

De Tatta's 2
De van Kampens hebben zich net fijn gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, als ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Tot overmaat van ramp komt Eriks vader, de oppertatta, bij hen wonen en raakt alles wat de familie hebben opgebouwd volstrekt uit balans.

De Tatta's 2 is vanaf 14 december te zien in de bioscoop.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's