ZIEN: Annemarie Keizer 'ten huwelijk gevraagd' door radio-dj Sander Lantinga

ZIEN: Annemarie Keizer 'ten huwelijk gevraagd' door radio-dj Sander Lantinga

Woensdag 13 december 2023 om 21:18

Afgelopen weekend maakte Annemarie Keizer een tripje naar Londen en deelde op haar Instagram dat ze daar iets heel bijzonders heeft meegemaakt.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: <em>Annemarie Keizer</em> 'ten huwelijk gevraagd' door radio-dj <em>Sander Lantinga</em> Afgelopen weekend maakte Annemarie Keizer een tripje naar Londen en deelde op haar Instagram dat ze daar iets heel bijzonders heeft meegemaakt. Tekst gaat verder onder de video. 'Ten huwelijk gevraagd'In de video is te zien hoe Sander Latinga op één knie gaat voor Annemarie en haar een ring om haar vinger schuift. Omstanders worden enthousiast en applaudisseren voor 'het stel'. Op de video is duidelijk te zien dat Annemarie en Sander niet meer bijkomen van deze grap. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Simon Keizer brengt emotioneel nummer uit met Paul de Leeuw: 'Het Komt Wel Goed' Bekijk deze video » Shownieuws: hoe gaat het nu tussen Simon Keizer en zijn vrouw Annemarie? Bekijk deze video »
Entertainment :

'Ten huwelijk gevraagd'
In de video is te zien hoe Sander Latinga op één knie gaat voor Annemarie en haar een ring om haar vinger schuift. Omstanders worden enthousiast en applaudisseren voor 'het stel'. Op de video is duidelijk te zien dat Annemarie en Sander niet meer bijkomen van deze grap.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's