Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending Er breekt een spannende tijd aan in Het perfecte plaatje, want woensdag is de grote finale. Er zijn nog twee fotografen over die strijden voor de titel. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien! Finale Het perfecte plaatje 2023, wint Loes Haverkort of Niek Roozen? Bekijk deze video » Video: Niek Roozen overmand door emoties in finale Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Zien: Loes Haverkort worstelt met lichtassistent in finale Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Niek en Loes in finaleBij de eerste shoot gaan de twee finalisten Niek Roozen en Loes Haverkort hun modellen laten vliegen tijdens een fantasierijk en magisch beeld. Dit moeten ze voor elkaar zien te krijgen met een ladder. En voor de grote finaleshoot duiken de fotografen het Ierse landschap in om aan de slag te gaan met een drieluik in de kleuren van de Ierse vlag. BN'ersHet is de grote vraag wie uiteindelijk de beste kiekjes aan de jury presenteert. Vorige week was te zien dat Quinty Misiedjan vlak voor de finale afviel. Eerder hebben al meer BN’ers afscheid moeten nemen van het programma, waaronder Sylvia Geersen, Waldemar Torenstra en Frans Duijts.
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Er breekt een spannende tijd aan in Het perfecte plaatje, want woensdag is de grote finale. Er zijn nog twee fotografen over die strijden voor de titel.

Niek en Loes in finale
Bij de eerste shoot gaan de twee finalisten Niek Roozen en Loes Haverkort hun modellen laten vliegen tijdens een fantasierijk en magisch beeld. Dit moeten ze voor elkaar zien te krijgen met een ladder. En voor de grote finaleshoot duiken de fotografen het Ierse landschap in om aan de slag te gaan met een drieluik in de kleuren van de Ierse vlag.

BN'ers
Het is de grote vraag wie uiteindelijk de beste kiekjes aan de jury presenteert. Vorige week was te zien dat Quinty Misiedjan vlak voor de finale afviel. Eerder hebben al meer BN’ers afscheid moeten nemen van het programma, waaronder Sylvia Geersen, Waldemar Torenstra en Frans Duijts.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV