Zien! Finale Het perfecte plaatje 2023, wint Loes Haverkort of Niek Roozen?

Zien! Finale Het perfecte plaatje 2023, wint Loes Haverkort of Niek Roozen?

Donderdag 14 december 2023 om 09:16

Woensdagavond kon je kijken naar de ontknoping van Het perfecte plaatje 2023. Gaat Loes Haverkort of Niek Roozen er met de winst vandoor?

Lees verder onder de video.

Zien! Finale <em>Het perfecte plaatje 2023</em>, wint Loes Haverkort of Niek Roozen? Woensdagavond kon je kijken naar de ontknoping van Het perfecte plaatje 2023. Gaat Loes Haverkort of Niek Roozen er met de winst vandoor? Lees verder onder de video. Wie is de beste fotograaf?In Het perfecte plaatje strijden in tien afleveringen verschillende bekende Nederlanders tegen elkaar in een fotografiewedstrijd. Vorige week was te zien dat Quinty Misiedjan vlak voor de finale afviel. Eerder hebben al meer BN’ers afscheid moeten nemen van het programma, waaronder Sylvia Geersen, Waldemar Torenstra en Frans Duijts. Nu zijn Niek en Loes nog over en zij deden een fotoshoot in Ierland, maar wie is de beste? Bekijk het fragment van Het perfecte plaatje hierboven. Je kunt de leukste fragmenten van Het perfecte plaatje terugkijken via Gids.tv. Zien! Emotionele shoot Niek Roozen met dementerende Gradie in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Emotioneel moment in Het Perfecte Plaatje: Henry Schut krijgt bezoek van zijn dochtertje Bekijk deze video » Loes Haverkort over finale Het Perfecte Plaatje: 'Enorm veel stress en spanning' Bekijk deze video »
TV :
Zien! Finale Het perfecte plaatje 2023, wint Loes Haverkort of Niek Roozen?

Wie is de beste fotograaf?
In Het perfecte plaatje strijden in tien afleveringen verschillende bekende Nederlanders tegen elkaar in een fotografiewedstrijd. Vorige week was te zien dat Quinty Misiedjan vlak voor de finale afviel. Eerder hebben al meer BN’ers afscheid moeten nemen van het programma, waaronder Sylvia Geersen, Waldemar Torenstra en Frans Duijts. Nu zijn Niek en Loes nog over en zij deden een fotoshoot in Ierland, maar wie is de beste?

Bekijk het fragment van Het perfecte plaatje hierboven. Je kunt de leukste fragmenten van Het perfecte plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's