Video: Niek Roozen overmand door emoties in finale Het Perfecte Plaatje

Video: Niek Roozen overmand door emoties in finale Het Perfecte Plaatje

Donderdag 14 december 2023 om 09:29

Niek Roozen bevindt zich in een moeilijke periode. Hij realiseert zich dat het einde in zicht is, en de overweldigende indrukken van de afgelopen afleveringen roepen veel emoties op. Het wordt hem allemaal een beetje te veel.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Niek Roozen</em> overmand door emoties in finale <em>Het Perfecte Plaatje</em> Niek Roozen bevindt zich in een moeilijke periode. Hij realiseert zich dat het einde in zicht is, en de overweldigende indrukken van de afgelopen afleveringen roepen veel emoties op. Het wordt hem allemaal een beetje te veel. Tekst gaat verder onder de video. Finale-opdrachtBij de eerste finale-opdracht, een 'levitatie-shoot' in fantasystijl, liep het mis voor Niek Roozen. De BN'ers die naar Ierland waren gereisd, moesten een model laten poseren op een ladder en deze vervolgens weg fotoshoppen, zodat het leek alsof ze zweefde. Bekijk het fragment van Het perfecte plaatje hierboven. Je kunt de leukste fragmenten van Het perfecte plaatje terugkijken via Gids.tv.
TV :
Video: Niek Roozen overmand door emoties in finale Het Perfecte Plaatje

Finale-opdracht
Bij de eerste finale-opdracht, een 'levitatie-shoot' in fantasystijl, liep het mis voor Niek Roozen. De BN'ers die naar Ierland waren gereisd, moesten een model laten poseren op een ladder en deze vervolgens weg fotoshoppen, zodat het leek alsof ze zweefde.

Bekijk het fragment van Het perfecte plaatje hierboven. Je kunt de leukste fragmenten van Het perfecte plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's