Zien: Loes Haverkort worstelt met lichtassistent in finale Het Perfecte Plaatje

Zien: Loes Haverkort worstelt met lichtassistent in finale Het Perfecte Plaatje

Donderdag 14 december 2023 om 09:49

Niek Roozen en Loes Haverkort hebben in de eerste finale-opdracht van Het Perfecte Plaatje een lichtman tot hun beschikking gekregen. Echter, Loes en haar lichtman lijken niet echt een klik te hebben.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Loes Haverkort</em> worstelt met <em>lichtassistent</em> in finale <em>Het Perfecte Plaatje</em> Niek Roozen en Loes Haverkort hebben in de eerste finale-opdracht van Het Perfecte Plaatje een lichtman tot hun beschikking gekregen. Echter, Loes en haar lichtman lijken niet echt een klik te hebben. Tekst gaat verder onder de video. Ten einde raadBij de eerste finale-opdracht was Loes Haverkort ten einde raad. Haar lichtassistent leek haar maar niet te begrijpen en had mogelijk per ongeluk op een verkeerd knopje van haar camera gedrukt, waardoor scherpstellen bijna onmogelijk was. Desondanks beoordeelde de jury het resultaat, met een ogenschijnlijk zwevend model in de ruïnes van een kathedraal, als een schot in de roos, en gaven ze haar een 8,5. Bekijk het fragment van Het perfecte plaatje hierboven. Je kunt de leukste fragmenten van Het perfecte plaatje terugkijken via Gids.tv.
TV :
Zien: Loes Haverkort worstelt met lichtassistent in finale Het Perfecte Plaatje

Ten einde raad
Bij de eerste finale-opdracht was Loes Haverkort ten einde raad. Haar lichtassistent leek haar maar niet te begrijpen en had mogelijk per ongeluk op een verkeerd knopje van haar camera gedrukt, waardoor scherpstellen bijna onmogelijk was. Desondanks beoordeelde de jury het resultaat, met een ogenschijnlijk zwevend model in de ruïnes van een kathedraal, als een schot in de roos, en gaven ze haar een 8,5.

Bekijk het fragment van Het perfecte plaatje hierboven. Je kunt de leukste fragmenten van Het perfecte plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's