ZIEN: in deze Nederlandse speelfilm gaat Johan Derksen een erotische passage spelen

ZIEN: in deze Nederlandse speelfilm gaat Johan Derksen een erotische passage spelen

Donderdag 14 december 2023 om 12:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Binnenkort zal de meest beruchte Nederlandse analist zijn opwachting maken op het witte doek. Johan Derksen onthulde bij Vandaag Inside dat hij een rol heeft bemachtigd in de film Opa Cor, het vervolg op Ome Cor.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: in deze <em>Nederlandse speelfilm</em> gaat <em>Johan Derksen</em> een <em>erotische passage</em> spelen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Binnenkort zal de meest beruchte Nederlandse analist zijn opwachting maken op het witte doek. Johan Derksen onthulde bij Vandaag Inside dat hij een rol heeft bemachtigd in de film Opa Cor, het vervolg op Ome Cor. Tekst gaat verder onder de video. Opnames in RotterdamHet betreft een film van de Nederlandse acteur Martin van Waardenberg, die Johan Derksen afgelopen zomer tijdens een uitzending van De Oranjezomer uitnodigde om deel te nemen. Derksen stemde ermee in, en nu bevindt hij zich op donderdag in Rotterdam voor de opnames. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Opnames in Rotterdam
Het betreft een film van de Nederlandse acteur Martin van Waardenberg, die Johan Derksen afgelopen zomer tijdens een uitzending van De Oranjezomer uitnodigde om deel te nemen. Derksen stemde ermee in, en nu bevindt hij zich op donderdag in Rotterdam voor de opnames.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's