Gerard Joling over terugkeer Geer & Goor: 'Ik zeg niet dat het er nooit meer zou komen'

Gerard Joling over terugkeer Geer & Goor: 'Ik zeg niet dat het er nooit meer zou komen'

Vrijdag 15 december 2023 om 12:18

In De 538 ochtendshow belde de radiozender vrijdagochtend met Gerard Joling. Tijdens het gesprek wordt uitgebreid gesproken over de hilarische momenten van het programma Geer & Goor. Gerard doet ook opvallende onthullingen over een mogelijke nieuwe samenwerking.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Gerard Joling</em> over terugkeer <em>Geer &amp; Goor</em>: 'Ik zeg niet dat het er nooit meer zou komen' In De 538 ochtendshow belde de radiozender vrijdagochtend met Gerard Joling. Tijdens het gesprek wordt uitgebreid gesproken over de hilarische momenten van het programma Geer & Goor. Gerard doet ook opvallende onthullingen over een mogelijke nieuwe samenwerking. Tekst gaat verder onder de video. Terugkeer Geer & Goor"Ik moet zo brullen om, want alles wat je terugziet is zo grappig. Hij is ontzettend grappig, maar hij schiet toch vaak door de bocht heen. Ik vind het heel lastig zeggen. Ik zeg niet dat het er nooit meer zou komen. maar volgend jaar ga ik nog The Masked Singer doen en andere programma's doen", aldus Gerard Joling over een eventuele terugkeer van Geer & Goor. Bekijk het fragment uit De 538 Ochtendshow hierboven. Bekijk ook Komt Geer & Goor dan toch terug? 'Zeg nooit nooit' Bekijk deze video »
Entertainment :

Terugkeer Geer & Goor
"Ik moet zo brullen om, want alles wat je terugziet is zo grappig. Hij is ontzettend grappig, maar hij schiet toch vaak door de bocht heen. Ik vind het heel lastig zeggen. Ik zeg niet dat het er nooit meer zou komen. maar volgend jaar ga ik nog The Masked Singer doen en andere programma's doen", aldus Gerard Joling over een eventuele terugkeer van Geer & Goor.

Bekijk het fragment uit De 538 Ochtendshow hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's