Tim Klijn ligt dubbel na het horen grap over huwelijk van Dirk Kuyt: 'Liefde op zijn tweede gezicht!'

Tim Klijn ligt dubbel na het horen grap over huwelijk van Dirk Kuyt: 'Liefde op zijn tweede gezicht!'

Vrijdag 15 december 2023 om 15:35

Rob Scheepers vat de week samen met pakkende oneliners. Deze keer bespreekt hij onder andere het huwelijk van Dirk Kuyt, de vertegenwoordiging van Nederland door Joost Klein op het Eurovisie Songfestival, en het terugkeer van Matthijs van Nieuwkerk op televisie. Genoeg om te bespreken dus!

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Tim Klijn</em> ligt dubbel na het horen grap over huwelijk van <em>Dirk Kuyt</em>: 'Liefde op zijn tweede gezicht!' Rob Scheepers vat de week samen met pakkende oneliners. Deze keer bespreekt hij onder andere het huwelijk van Dirk Kuyt, de vertegenwoordiging van Nederland door Joost Klein op het Eurovisie Songfestival, en het terugkeer van Matthijs van Nieuwkerk op televisie. Genoeg om te bespreken dus! Tekst gaat verder onder de video. Huwelijk Dirk KuijtDirk Kuyt trouwde zaterdag in het geheim met Kate Ruinemans, zo liet hij weten aan RTL Boulevard. "Het was liefde op zijn tweede gezicht!" aldus een gierende Rob Scheepers tijdens de live-uitzending van Radio 538. Bekijk het fragment van Radio 538 hierboven. Bekijk ook Belangrijk radionieuws: Edwin Evers keert terug bij Radio 538 Bekijk deze video » Kerstsingle Jaap Reesema: 'Maar 1 wens met Kerstmis' (LIVE) Bekijk deze video » Songfestival 2024: wat vindt Jaap Reesema van de Nederlandse inzending? "De jeugd snapt dit enorm" Bekijk deze video »
Entertainment :

Huwelijk Dirk Kuijt
Dirk Kuyt trouwde zaterdag in het geheim met Kate Ruinemans, zo liet hij weten aan RTL Boulevard. "Het was liefde op zijn tweede gezicht!" aldus een gierende Rob Scheepers tijdens de live-uitzending van Radio 538.

Bekijk het fragment van Radio 538 hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's