BREAKING: Joost Klein gaat namens Nederland naar Songfestival 2024

BREAKING: Joost Klein gaat namens Nederland naar Songfestival 2024

Maandag 11 december 2023 om 09:00

Joost Klein gaat namens Nederland naar het Songfestival in Zweden. De zanger en kleinkunstenaar werd met zijn liedje door de selectiecommissie uitgekozen. De drie namen die eerder werden genoemd door onder meer Radio 538 werden niet geselecteerd.

Hitpotentie
Klein werd gekozen uit een kleine 600 inzendingen. De artiest staat volgens de selectiecommissie bekend om zijn 'aanstekelijke beats en creatieve woordspelingen'. Het nummer waarmee Klein naar het Songfestival gaat heeft volgens de commissie 'Europese hitpotentie'. Joost is in Vlaanderen misschien al wat bekender als in Nederland: hij deed daar al mee aan het programma De slimste mens ter wereld en stond in een uitverkochte Lotto Arena. In Nederland gaf hij twee uitverkochte shows in het AFAS Live.

Niks missen van het Songfestival 2024 in Zweden? Alle hoogtepunten vind je in ons Songfestival 2024-dossier bij Gids.tv.

BREAKING: <em>Joost Klein</em> gaat namens Nederland naar <em>Songfestival 2024</em> Joost Klein gaat namens Nederland naar het Songfestival in Zweden. De zanger en kleinkunstenaar werd met zijn liedje door de selectiecommissie uitgekozen. De drie namen die eerder werden genoemd door onder meer Radio 538 werden niet geselecteerd. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Eurovisie Songfestival (@songfestival.avrotros) HitpotentieKlein werd gekozen uit een kleine 600 inzendingen. De artiest staat volgens de selectiecommissie bekend om zijn 'aanstekelijke beats en creatieve woordspelingen'. Het nummer waarmee Klein naar het Songfestival gaat heeft volgens de commissie 'Europese hitpotentie'. Joost is in Vlaanderen misschien al wat bekender als in Nederland: hij deed daar al mee aan het programma De slimste mens ter wereld en stond in een uitverkochte Lotto Arena. In Nederland gaf hij twee uitverkochte shows in het AFAS Live. Niks missen van het Songfestival 2024 in Zweden? Alle hoogtepunten vind je in ons Songfestival 2024-dossier bij Gids.tv. Bekijk ook Selectiecommissie Songfestival: ‘Maandag wordt Nederlandse inzending bekend’ (video) Bekijk deze video » Songfestival 2024: wie denk jij dat de Nederlandse inzending wordt? Bekijk deze video »
Songfestival :
BREAKING: Joost Klein gaat namens Nederland naar Songfestival 2024

Actuele video's

Meer actuele video's