Is deze bekende influencer de Koala in The Masked Singer? "Mijn leven in een leugen"

Is deze bekende influencer de Koala in The Masked Singer? "Mijn leven in een leugen"

Vrijdag 15 december 2023 om 20:59

Het speculeren over wie er in de pakken van het nieuwe seizoen van The Masked Singer zitten: het lijkt soms wel alsof het heel tv-minnend Nederland bezighoud. Ook potentiële kandidaten worden regelmatig stevig aan de tand gevoeld.

Koala
Zo zijn er naast napraatprogramma's op tv natuurlijk ook podcasts. In de podcast Kibbeling van Kalvijn samen met zijn vriendin Nina wordt de YouTuber stevig aan de tand gevoeld: "Jij bent de koala hè? Ik had het op een gegeven moment in de gaten en toen dacht ik: mijn leven is een leugen", stelt zijn vriendin in het onderstaande fragment.

Is deze bekende influencer de Koala in <em>The Masked Singer</em>? &quot;Mijn leven in een leugen&quot; Het speculeren over wie er in de pakken van het nieuwe seizoen van The Masked Singer zitten: het lijkt soms wel alsof het heel tv-minnend Nederland bezighoud. Ook potentiële kandidaten worden regelmatig stevig aan de tand gevoeld. KoalaZo zijn er naast napraatprogramma's op tv natuurlijk ook podcasts. In de podcast Kibbeling van Kalvijn samen met zijn vriendin Nina wordt de YouTuber stevig aan de tand gevoeld: "Jij bent de koala hè? Ik had het op een gegeven moment in de gaten en toen dacht ik: mijn leven is een leugen", stelt zijn vriendin in het onderstaande fragment. Alles weten over The Masked Singer? Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Alles weten over The Masked Singer? Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's