Robert ten Brink doet belofte bij RTL Boulevard: nog minstens één Kerstspecial!

Robert ten Brink doet belofte bij RTL Boulevard: nog minstens één Kerstspecial!

Vrijdag 15 december 2023 om 20:30

Voor Robert ten Brink zijn de Kerstdagen zelf niet zo druk, maar vooral vlak voor de Kerst moet de presentator in actie komen: op kerstavond moet de All You Need is Love kerstspecial namelijk staan als een huis. Robert is er na vele jaren echter nog niet klaar mee en hij doet voor de camera van RTL Boulevard een belofte: er komt er nog 'minstens' ééntje na dit jaar.

<em>Robert ten Brink</em> doet belofte bij <em>RTL Boulevard</em>: nog minstens één Kerstspecial! Voor Robert ten Brink zijn de Kerstdagen zelf niet zo druk, maar vooral vlak voor de Kerst moet de presentator in actie komen: op kerstavond moet de All You Need is Love kerstspecial namelijk staan als een huis. Robert is er na vele jaren echter nog niet klaar mee en hij doet voor de camera van RTL Boulevard een belofte: er komt er nog 'minstens' ééntje na dit jaar. In bedOverigens denkt Robert op een nogal bijzondere plek ook aan het programma: in bed. Zijn vrouw is namelijk ook onderdeel van het team dat het programma maakt: 'we lagen vannacht te denken: misschien moet het wel zus of zo. Dat houdt de relatie fris en fruitig.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De All You Need is Love Kerstspecial is (natuurlijk) op Kerstavond (24 december) om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de mooiste fragmenten van All You Need is Love terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook All You Need Is Love Kerstspecial volgens Robert ten Brink ‘hetzelfde als vorig jaar’ Bekijk deze video » Robert ten Brink bij Martien Meiland aan de deur: "Jeetjemina, ik schrik me dood" (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Robert ten Brink doet belofte bij RTL Boulevard: nog minstens één Kerstspecial!

In bed
Overigens denkt Robert op een nogal bijzondere plek ook aan het programma: in bed. Zijn vrouw is namelijk ook onderdeel van het team dat het programma maakt: 'we lagen vannacht te denken: misschien moet het wel zus of zo. Dat houdt de relatie fris en fruitig.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

De All You Need is Love Kerstspecial is (natuurlijk) op Kerstavond (24 december) om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de mooiste fragmenten van All You Need is Love terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's