Verrassende Top 2000 notering: Marco Schuitmaker vol 'ongeloof' over nieuwe binnenkomer Engelbewaarder

Verrassende Top 2000 notering: Marco Schuitmaker vol 'ongeloof' over nieuwe binnenkomer Engelbewaarder

Vrijdag 15 december 2023 om 19:59

Dat de top-10 van de komende Top 2000 volledig hetzelfde is als vorig jaar, kun je weinig verrassend noemen. Dat betekent niet dat er in de rest van de lijst geen grote verrassingen voorkomen. Maan en Goldband zijn met 'Stiekem' de hoogste nieuwe binnenkomer, maar de grootste verrassing is de notering van 'Engelbewaarder' van Marco Schuitmaker, die het naar eigen zeggen 'ongelofelijk' vind dat zijn versie van het liedje de 'lijst der lijsten' heeft gehaald: "dat betekent dat er dus echt een Engelbewaarder bestaat."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Verrassende <em>Top 2000</em> notering: <em>Marco Schuitmaker</em> vol 'ongeloof' over nieuwe binnenkomer Engelbewaarder Dat de top-10 van de komende Top 2000 volledig hetzelfde is als vorig jaar, kun je weinig verrassend noemen. Dat betekent niet dat er in de rest van de lijst geen grote verrassingen voorkomen. Maan en Goldband zijn met 'Stiekem' de hoogste nieuwe binnenkomer, maar de grootste verrassing is de notering van 'Engelbewaarder' van Marco Schuitmaker, die het naar eigen zeggen 'ongelofelijk' vind dat zijn versie van het liedje de 'lijst der lijsten' heeft gehaald: "dat betekent dat er dus echt een Engelbewaarder bestaat." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De Top 2000 van 2023 is van Eerste Kerstdag om 0.00 uur tot en met Nieuwjaarsdag 0.00 te luisteren op Radio 2 en te kijken via NPO 1 Extra en online. Bekijk ook Nieuwe Top 2000 Quiz-presentator Thomas van Luyn valt niet in de smaak op X (video) Bekijk deze video » Zien: dit nummer staat op één in de Top 2000 2023 (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Verrassende Top 2000 notering: Marco Schuitmaker vol 'ongeloof' over nieuwe binnenkomer Engelbewaarder

De Top 2000 van 2023 is van Eerste Kerstdag om 0.00 uur tot en met Nieuwjaarsdag 0.00 te luisteren op Radio 2 en te kijken via NPO 1 Extra en online.

Actuele video's

Meer actuele video's